Sisällöntuotanto blogiteksteihin

24.01.2023

Yrityksien verkkosivut ja verkkokaupat kaipaavat blogisisältöjä näkyvyyden parantamiseksi. Sisällöntuotanto ja sen hinta kiinnostaa näin ollen monia. Toisaalta sisällöntuotantoon panostetut eurot tuovat investoinnin helposti takaisin. On hyvä myös muistaa, että monet kuluttajat valitsevat Googlen hakutilastoista nimenomaan ne tulokset, jotka eivät ole mainosrahoilla ostettuja.


Voit kertoa palveluistasi ja tuotteistasi kiinnostavalla tavalla omassa blogissasi ja luoda samalla houkuttavaa sisältöä asiakkaillesi. Bonuksena yrityksesi hakukonelöydettävyys paranee roimasti!


Sisällöntuotanto blogiin tulee silloin avainasemaan. Tekstin on oltava hakukoneoptimoitua, jotta Google-näkyvyys paranee. Kaikista yrityksistä ei löydy sisällöntuottajaa tai copywriteria, joka pystyisi ainakaan ilman suurempaa tuskaa kirjoittamaan sisältöä yrityksen verkkosivuille. Kirjoitustyöhön pitää oikeasti perehtyä, jotta sisällöstä tulee laadukasta.


Ammattikirjoittajana pystyn tarjoamaan sinulle sisällöntuotannon blogeihin tai vaikkapa someen. Teen myös paljon tuotetekstejä, brändiesittelyitä tai tuotearvosteluita. Kaikki nämä laadukkaasti tehtynä parantavat verkkosivujesi kokonaisuutta. 


Ennen sanottiin, että jos yrityksellä ei ole verkkosivuja, sitä ei ole olemassa. Toki tuo pitää edelleen paikkansa, mutta rimaa pitää kuitenkin nostaa. Verkkosivujen sisältöjen on oltava kunnossa, jos haluat olla olemassa.


Sisällöntuotannossa voin olla ilomielin avuksesi. 


ps. kaipaatko helppoa kuukausihinnoiteltua pakettia, joka tuo lisää orgaanisia kävijöitä sivuillesi? Tutustu tarkemmin orgaanisen kasvun kuukausipakettiin.