Tekoälykuvat

Laadukas kuvapankki tukee yrityksesi kaikkea markkinointia. Kuvat kertovat tarinaa ja saavat huomiomme.


Ilman hyviä kuvia tarinan viestiminen on vaikeampaa. Vaikka olenkin myyvän tekstin puolestapuhuja, tiedän, että hyvin muotoiltu laadukas teksti toimii entistä paremmin, kun siihen yhdistetään hienoa kuvaa. 

Tekoälykuva on äärimmäisen vahva tapa herättää asiakkaasi huomio. Tekoälykuvat päihittävät lähes aina geneeriset kuvapalveluiden kuvat. Tekoälyä hyödyntämällä kuvista saadaan muovailtua juuri sellaisia kuin haluat.

Lue lisää tekoälykuvista blogiartikkelistani. Löydät artikkelista myös paljon esimerkkikuvia!

Nykyään juurikin huomion herättäminen on kaiken markkinoinnin suurimpia haasteita. Ihmiset selaavat puhelimiaan ja viestivirtojaan hurjalla vauhdilla ja siinä vauhdissa moni viesti menee hujauksessa ohi. Teoreettisista näyttökerroista ei ole juurikaan hyötyä, jos asiakkaasi näkee viestisi tai päivityksesi muutaman millisekunnin ajan. Somemarkkinointi vaatii laadukasta tekstiä sekä kuvamateriaalia, joka saa lopettamaan selailun.

Niinpä tekoälykuvat ovat vahva tapa saada asiakas pysähtymään sinun yrityksesi tarinan äärelle. Tekoälykuvat soveltuvat täydellisesti niin sosiaalisen median sisällöntuotantoon ja markkinointiin, kuin vaikkapa kotisivuille ja blogiartikkeleihin.


Alla näytän muutaman esimerkin miten tekoälykuva voisi teoriassa toimia viestin vahvistamiseksi.

Ensin haluttu viesti ja sen jälkeen tekoälykuva viestiä vahvistamaan ja huomiota herättämään.


"Jos sinulla on unelmien tontti, älä rakenna sinne mitä tahansa"

"Kaikki rakastavat pizzaa. Laatu kuitenkin ratkaisee, eikö niin?"

"Unohtuiko siivous kiireiden keskellä? Anna meidän hoitaa asia!"

Näissä esimerkeissä olen käyttänyt vastakohtien voimaa tekoälykuvissa, sillä netti ja some ovat täynnä täydellisiä kuvia esimerkiksi herkullisista pizzoista, unelmien järvenrantamökeistä tai kliinisen siisteistä kodeista. Väitän, että näissä tapauksissa asiakkaan huomio saadaan vangittua vastakohtien kautta ja kerrottua tarinaa ajatuksella: "Me teemme tämän paremmin."

 Tekoälykuviin voidaan tuoda myös tekstiä tai muuta viestiä aina tarpeen mukaan, kuten alla. Kuvan ja tekstin voima on mittaamattoman suuri kaikessa sisällöntuotannossa.

Jos kuviin halutaan tuoda logo tai mainosteksti, voidaan kuvaa luodessa jo tehdä valmiiksi tyhjä tila, johon voidaan erikseen tuoda teksti tai logo mukaan. Tästä esimerkki alla, jossa yrityksen logo tai iskulause voitasiin lisätä mintunvihreän ympyrämuodon sisään:Tarjoan tekoälykuvat nopealla toimituksella sinun toiveidesi pohjalta. Pidämme ensin alkupalaverin Teamsin välityksellä, jossa haemme yhteisen suunnan tekoälykuville, jotta ne tukevat sinun yrityksesi kokonaismarkkinointia mahdollisimman hyvin. Sen jälkeen pääset nauttimaan siitä, kuinka asiakkaat vihdoin pysähtyvät sinun tuotteidesi ja tarinoidesi äärelle.

Tekoälykuvien hinnoittelu on 100€/3kpl alv 0. 

Nostetaan siis yhdessä yrityksesi sisällöntuotanto uudelle tasolle tekoälykuvien avulla. Saat minulta luonnollisesti myös tekstipalvelut, copywritingin, käännökset jne. Tutustu myös Orgaanisen kasvun kuukausipakettiin.


Ole rohkeasti yhteydessä ja jatketaan suunnittelua yhteistuumin.