Tekstin voima

01.04.2023


Luotan vahvasti tekstin voimaan.


Hyvin muotoiltu persoonallinen sähköpostiviesti toimii tehokkaammin kuin kylmäpuhelu. Minulla on tästä menestyksekästä kokemusta. Selkeä ja kieliopillisesti oikein tehty teksti kertoo palveluista tai ominaisuuksista erittäin tarkasti. Ennen kaikkea laadukas teksti herättää luottamusta.
Luottamus puolestaan pitää ostohousut entistä tiukemmin jalassa.


Nykyaikana ostaja etsii aina lisätietoa verkosta. Silloin ostopäätöstä harkitseva henkilö nojautuu vahvasti siihen informaatioon, jota hänelle verkkosivuilla tarjotaan. Jos tekstimuodossa oleva informaatio on epäselvästi muotoiltu, hän etsii tietoa muualta. Kirjoitusvirheet murentavat luottamuksen ja ohjaavat hänet niin ikään luotettavammalle kilpailijalle.


On siis ehdottoman tärkeää varmistaa, että tekstisi ovat kunnossa. Kun tilaat minulta myyntitekstit, voit olla varma, että saat hyödynnettyä niitä monipuolisesti. Voimme yhdessä luoda ensin tavoitteet käyttötarkoituksiesi mukaan.

 
Pidemmän blogiartikkelin voit lisätä verkkosivuillesi ja lisätä sitä kautta yrityksesi näkyvyyttä hakukoneissa. Samaa tekstiä voit helposti käyttää vaikkapa sähköpostimarkkinoinnissasi. Lisäksi pystyt hyödyntämään lyhyempiä osuuksia artikkelista esimerkiksi sosiaalisen median postauksissa.

Tekstissä on siis voimaa. Ota yhteyttä ja hyödynnetään tuo voima yhdessä!