Copywriter tai sisällöntuottaja tehostaa myyntiäsi

04.07.2023

Myönnettäköön.

Olen itse tehnyt töitä myynnin ja markkinoinnin parissa yli 15 vuotta. Olen saanut tuottaa tekstejä sosiaaliseen mediaan, uutiskirjeisiin ja nettisivuille. Olen jopa kirjoittanut vapaa-ajallani rakennusaiheista blogia. Silti minulla ei ollut tarkkaa tietoa, kuinka hyvin esimerkiksi laadukkaasti tuotettu blogi voi tuoda orgaanista liikennettä yrityksen tai verkkokaupan sivuille.

Copywriter ohjaa asiakkaasi oikealle polulle

Jokainen verkkosivusto sisältää paljon tekstiä. Jotkut sivustot enemmän kuin toiset. Silti on kuitenkin tärkeää, että sivuston rakenne ja teksti ovat sellaisia, että asiakkaan ei tarvitse etsiä tarvitsemaansa tietoa. Copywriterin tehtävä selkeyttää ja sanoittaa yrityksen ydinviesti niin, että kiinnostunut tai muuten vaan sivuillasi vieraileva henkilö saa sen mitä hän tarvitsee.

Sama pätee vaikkapa yksittäisiin tuoteteksteihin. Hyvin kirjoitettu tuoteteksti palvelee ostajaa eli se kertoo kaiken olennaisen selkeästi. Samaan aikaan se on kirjoitettu niin, että myös hakukoneoptimointi on huomioitu. Niinpä tuoteteksti löytyy suoraan Googlesta sille henkilölle, joka etsii hakukoneesta juuri kyseistä tuotetta.

Lue lisää aiheesta: Sisällöntuotanto - mitä se hyödyttää?

Kokenut sisällöntuottaja tuo asiakkaat luoksesi

Olen seuraanut aktiivisesti asiakkaideni orgaanista liikennettä sen jälkeen, kun aktiivinen sisällöntuotanto on aloitettu. Poikkeuksetta kaikissa projekteissani kasvua syntyy nopeasti. Aktiivisuus ja kärsivällisyys kulkevat sisällöntuotannossa käsi kädessä. Kyse on aina pitkäjänteisistä projekteista, mutta toisaalta tuloksia on usein nähtävissä jo muutamassa viikossa. Kun tärkeät avainsanat eli ne hakusanat, jolla potentiaaliset asiakkaat etsivät yritystäsi, on määritelty, sisällöntuotanto on tehokasta.

Orgaanisen kasvun kuukausipakettini alkaa aina tuolla alkukartoituksella ja tärkeiden hakusanojen määrittelyllä. Sen jälkeen aktiivisen sisällöntuotannon kautta arvokkaiden asiakkaiden liikenne sivustollasi kasvaa varmasti.

Olen kerännyt alle esimerkkilukuja kolmesta eri projektista, jota olen toteuttanut asiakkailleni viime aikoina:

𝘗𝘳𝘰𝘫𝘦𝘬𝘵𝘪 1
Googlesta löytyvien hakusanojen määrä ➡ Kasvua 400%
Orgaaninen liikenne ➡ Kasvua 490%

𝘗𝘳𝘰𝘫𝘦𝘬𝘵𝘪 2
Googlesta löytyvien hakusanojen määrä ➡ Kasvua 103%
Orgaaninen liikenne ➡ Kasvua 46%

𝘗𝘳𝘰𝘫𝘦𝘬𝘵𝘪 3
Yritys, jolla nelinumeroiset tulokset niin Googlen hakutuloksissa kuin kuukausittaisten orgaanisten kävijöiden suhteen.
➡ Molemmissa kasvua 20%.


Numerot eivät valehtele. Sisällöntuotanto, copywriting ja hakukoneoptimointi toimivat!


Mitä sisällöntuotanto maksaa?

Oli kyseessä Copywriting, sisällöntuotanto tai mikä tahansa kirjallinen viestintä, teen työt selkeällä hinnoittelulla. Tuntiveloitukseni on 60€/h alv 0 ja myös urakkaperusteinen hinnoittelu on mahdollinen. Olen ripeä kirjoittaja. Laaja kokemukseni auttaa myös siinä, että pääsen nopeasti sisälle aiheeseen kuin aiheeseen. Tästä olen saanut myös paljon kiitosta. Hinnoitteluun voit tutustua lisää artikkelistani Mitä sisällöntuotanto maksaa?


Digimarkkinointi, sosiaalinen media ja jokainen verkkosivusto kaipaa osaavaa sisällöntuotantoa. Kilpailu on kovaa ja asiakkaat kärsimättömiä. Tieto on oltava laadukkaasti esillä ja laadulla tuotettua.

Niinpä sinunkin kannattaa pohtia, olisiko nyt se sopiva aika aloittaa teksteihin panostaminen.

Tekstissä on voimaa.


Ota siis yhteyttä ja aloitetaan kasvu yhdessä!